Το Deck wpc είναι φτιαγμένο από μείγμα μπαμπού ξύλου, ρητίνες πολυαιθυλενίου και συνθέσεις διαφόρων άλλων υλικών  που όλα μαζί προστιθέμενα έχουν ως αποτέλεσμα το υψηλών προδιαγραφών σε ανθεκτικότητα υλικό. Το W.P.C. – DECK παρουσιάζει υψηλό επίπεδο αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία και τις καιρικές συνθήκες,  είναι εύκολο στην μηχανική κατεργασία και συγκεντρώνει χαρακτηριστικά αντοχής στην υγρασία και τους τερμίτες,  δεν σαπίζει, δεν ραγίζει, δεν ανήκει στην κατηγορία των επικίνδυνων υλικών για πυρκαγιές και παρουσιάζει υψηλή χρωματική σταθερότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους μπορεί να αντικαταστήσει τα ξύλινα πατώματα και να χρησιμοποιηθεί ευρέως  σε εξωτερικούς χώρους όπως μαρίνες, φράκτες, κεραμοσκεπές, υπαίθριους διαδρόμους, σε βεράντες κήπου,  αυλές, καφετέριες, ακτές, πασαρέλες, παγκάκια, κάγκελα και σε χώρους γύρω από πισίνες. Deck wpc δαπέδου,deck wpc φράχτες,deck Εξωτερικού Χώρου Ισπανίας.

Επιλέξτε παρακάτω ποιο είδος κατασκευής deck wpc επιθυμείτε:

Deck Wpc Δαπέδου

Deck Wpc για δάπεδο σε μορφή όπως το πλακάκι τετράγωνο και σε μορφή τάβλας για ένα τέλειο αποτέλεσμα με ξεχωριστό τρόπο

Δείτε Περισσότερα

Deck Wpc Περίφραξης

DECK-WPC-για-περίφραξη

Τάβλες deck wpc κατάλληλες για περίφραξη εξωτερικών και εσωτερικών χώρων που δένουν τέλεια με κατασκευές από ξύλο.

Δείτε Περισσότερα

Deck Wpc για εξώπορτες

DECK-WPC-για-εξώπορτες

Πόρτες εξωτερικού χώρου deck wpc που συνδυάζονται με κολώνες από σίδερο ή αλουμίνιο. Πόμολα και λαβές,μηχανισμοί ασφαλείας.

Δείτε Περισσότερα