Επιλέγοντας την κατάλληλη πόρτα ασφαλείας

Όταν επιλέγετε μια πόρτα ασφαλείας , θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας πολλά πράγματα . Το στυλ και ο σχεδιασμός του σπιτιού σας θα πρέπει να είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που θα επηρεάσουν την απόφασή σας . Γενικά , δεν είναι δύσκολο να βρει κάποιος μια πόρτα ασφαλείας που να ταιριάζει απόλυτα με τη διακόσμηση και τα χρώματα του σπιτιού του . Υπάρχουν τόσες επιλογές στο στυλ, στο χρώμα και στην εμφάνιση μίας πόρτας ασφαλείας που κυριολεκτικά μπορείτε να παραγγείλετε από έναν ειδικό να κατασκευάσει την πόρτα ασφαλείας σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα του δώσετε ώστε να είστε σίγουρος ότι η καινούργια σας πόρτα θα ομορφύνει τον χώρο σας παράλληλα με την μέγιστη ασφάλεια που θα σας προσφέρει.

πορτες ασφαλειας πρoσφορες laminateΤαυτόχρονα, φυσικά, πρέπει να σιγουρευτείτε ότι η πόρτα ασφαλείας που θα παραγγείλετε τηρεί  όλες τις προδιαγραφές για να προσφέρει πραγματικά ασφάλεια στην είσοδο του σπιτιού σας.

Παρακάτω θα δείτε κάποιες παραμέτρους  που πρέπει να λάβετε υπόψη πριν από την επιλογή μίας πόρτας ασφαλείας.

Πόρτα πραγματικής ασφάλειας ;

Βεβαιωθείτε ότι η πόρτα ασφαλείας αποτελείται από   ισχυρό ατσάλινο σκελετό (κάσα και φύλλο) και ενισχυμένη κλειδαριά ασφαλείας που εφαρμόζει σε πολλά επίπεδα. Τότε μπορούμε πραγματικά να μιλάμε για μια πόρτα ασφαλείας απαραβίαστη από επίδοξους διαρρήκτες

Τύπος εξωτερικής εμφάνισης πόρτας ασφαλείας

Πριν επιλέξετε την πόρτα σας, να γνωρίζετε ότι οι πόρτες ασφαλείας έρχονται σε ξύλο , laminate , ανοξείδωτο χάλυβα και αλουμίνιο . Ανάλογα με το στυλ του σπιτιού σας, το ξύλο είναι πιθανόν να ταιριάξει στην περίπτωσή σας. Αλλά και οι  μεταλλικές πόρτες που μπορούν να δόσουν επιπλέον προστασία και είναι δύσκολο να σπάσουν  μπορεί να ταιριάζουν σε μοντέρνους σχεδιασμούς σπιτιών. Γνωρίστε τις επιλογές σας πριν πάρετε την οριστική σας απόφαση

Έρευνα αγοράς

Κάντε μια έρευνα αγοράς η οποία επιβάλλεται πάντα και παντού, ιδιαίτερα όμως σε μία σημαντική απόφαση για την ασφάλεια του σπιτιού σας σε καιρούς κρίσεως. Επισκεφτείτε διάφορα μαγαζιά και πάρτε προσφορές. Προσέξτε ώστε οι προσφορές να είναι ξεκάθαρες, να αφορούν το ίδιο είδος πόρτας και να περιλαμβάνουν όχι μόνο την αγορά αλλά και την εγκατάσταση της πόρτας

Δείτε διάφορα σχέδια

Υπάρχουν εκατοντάδες διαθέσιμα σχέδια για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Εφόσον επιλέξετε το υλικό της πόρτας σας (π.χ. ξύλο), ζητήστε να δείτε από τον κατασκευαστή διάφορα σχέδια πόρτας σε αυτό το είδος. Σιγουρευτείτε ότι επιλέξατε σχέδιο της αρεσκείας σας γιατί μην ξεχνάτε ότι την πόρτα που θα αγοράσετε θα την έχετε μια ζωή και δεν θα μπορείτε να την αλλάξετε εύκολα κυρίως λόγω του κόστους το οποίο συνεπάγεται αυτό.

 Πείτε «όχι» στην αναβολή…

Στις μέρες μας, σίγουρα τα έξοδα μας αυξάνονται καθημερινά… Φόροι, λογαριασμοί, αυξήσεις στις τιμές των καθημερινών αγαθών κτλ. Οπότε είναι φυσικό για όποιον σκέπτεται να κάνει ένα έξοδο για την αγορά μιας πόρτας ασφαλείας να θέλει να το αναβάλλει για να πληρώσει άλλα τρέχοντα έξοδα. Όμως είναι πραγμαικά σοφή μια τέτοια σκέψη; Η αλήθεια είναι ότι μία αναβολή μπορεί να κοστίσει πολύ περισσότερο από μία πόρτα ασφαλείας. Στην ασφάλειά μας δεν πρέπει να δίνουμε «αναβολή» γιατί δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη ημέρα, ιδιαίτερα εάν ζούμε σε περιοχές υψηλού εγκληματικού κινδύνου. Όσο αφορά το κόστος, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες ή ευκολίες πληρωμής, οπότε να μην αναγκαστείτε να κάνετε μονομιάς ένα μεγάλο έξοδο.

Ελπίζουμε πως η επιλογή σας στην πόρτα ασφαλείας θα είναι η καλύτερη δυνατή και θα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχα όχι μόνο επειδή αποκτήσατε μία πόρτα ασφαλείας αλλά επειδή η επιλογή σας είναι η καλύτερη, η οικονομικότερη, η ομορφότερη και η πιο έξυπνη δυνατή.

SHOPPING CART

close

Pin It on Pinterest

Share This