Τα πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας αποτελούν την ιδανικότερη λύση για ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους.  Εξασφαλίζουν τον φυσικό αερισμό των εσωτερικών χώρων και προσφέρουν ασφάλεια στους ενοίκους-ιδιοκτήτες  όταν βρίσκονται μέσα στην κατοικία τους, αλλά και κατά την απουσία τους. Είναι εύκολα στο χειρισμό και τον καθαρισμό τους.  Τοποθετούνται, εξωτερικά των κουφωμάτων ή μεταξύ των τζαμιών και των παντζουριών. Διατίθενται σε μονόφυλλα,  και σε δίφυλλα.

Κάγκελα ασφαλείας  που παρέχουν μέγιστη ασφάλεια αφάνταστη λειτουργικότητα, άψογη αισθητική, έχουν τεράστια αντοχή , προσαρμόζονται παντού χωρίς μερεμέτια.Δείτε παρακάτω σχέδια και όλους τους τύπους των πτυσσόμενων πορτών.Διαθέτουν κλασική γραμμή σχεδίασης και καλύπτουν γρήγορα και εύκολα μικρά και μεγάλα ανοίγματα .Προσφέρονται για κουφώματα συρόμενα-ανοιγόμενα, μπάρες πορτών,ασφάλειες παραθύρων.Ο συνδυασμός των διαφορετικών υλικών από τα οποία αποτελείται,προσφέρουν ανθεκτικότητα στον χρόνο,καλαισθησία στο χώρο ενώ τα εξωτερικά μέρη προσφέρουν άψογη εμφάνιση,μεγάλη ποικιλία χρωματισμών,ευκολία στο καθάρισμα και φυσικά εγγυημένη ασφάλεια.

Επιλέξτε παρακάτω ποιο είδος προϊόντος επιθυμείτε:

Πτυσσόμενα Κάγκελα

Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας για μέγιστη ασφάλεια της οικίας μας από διαρρήκτες. Αποτελούνται από μασίφ σκελετό και κάγκελα.

Δείτε περισσότερα

Μπάρες παραθύρων

μπαρες-ασφαλείας-παραθύρων-Elitesystem

Μπάρες παραθύρων σπιτιών και σιδεριών ασφαλείας.Δυνατότητα σταθερών ή αποσπόμενων μπαρών ηλεκτροστατικής βαφής για πάντα

Δείτε περισσότερα

Μπάρες Εισόδου

μπαρεσ-ασφαλειας-εισοδου

Μπάρες εισόδου εξωτερικής για να πετύχετε μέγιστη ασφάλεια της κεντρικής πόρτας της οικίας σας.Απίστευτες τιμές-προσφορές

Δείτε περισσότερα