Τα πάνελ πολυουρεθάνης  είναι σχεδιασμένα ώστε να πληρούν τις απαιτήσεις θερμομόνωσης και να αποτρέπουν τους υδρατμούς. Παράγονται από οικολογικά υλικά και εξασφαλίζουν εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση, μηδαμινή συντήρηση και παράλληλα εξοικονόμηση ενέργειας. Έχει υψηλή αντοχή και ταυτόχρονα είναι πολυ οικονομικό σαν υλικο. Χρησιμοποιείται για επικαλύψεις κτηρίων μεταλλικών στεγάστρων και διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων και διατομών.

Τα πάνελ πολυουρεθάνης ανάλογα με την κατασκευή χωρίζονται σε δύο κατηγορίες.τα πάνελ οροφής και τα πάνελ πλαγιοκάλυψης.Πάνελ Πολυουρεθάνης για οροφή και πλαϊνά με τέλεια θερμομόνωση, ηχομόνωση. Δυνατότητα πάνελ μέσα ξύλου, πέτρας και άλλες αποχρώσεις. Συνδυάζονται με μεταλλικές κατασκευές σκελετού για στέγη η για κλείσιμο χώρου με τοίχο και παράγονται σε πολλά είδη όπως κεραμιδί, πέτρας, ξύλου.

Επιλέξτε παρακάτω ποιο είδος Πάνελ Πολυουρεθάνης επιθυμείτε:

Πάνελ οροφής

Πάνελ-οροφής-Elitesystem

Τα πάνελ οροφής  Αποτελούνται από δυο χαλύβδινα ελάσματα και πυρήνα αφρού πολυουρεθάνης. Τα πάνελ είναι ιδανικά για στέγες.

Δείτε Περισσότερα

Πάνελ πλαγιοκάλυψης

πάνελ-πλαγιοκάλυψης

Τα πάνελ πλαγιοκάλυψης βγαίνουν σε πολλά χρώματα και ανάλογα τις διαστάσεις κοπής σε διάφορα σχέδια για υπέροχο αποτέλεσμα.

Δείτε Περισσότερα