Κλειδαριές ασφαλείας σύγχρονης τεχνολογίας για κάθε τύπο προϊόντος. Έξυπνες λύσεις για όλα τα συρόμενα και ανοιγόμενα κουφώματα και πόρτες.Κλειδαριές Ασφαλείας για αυτούς που αναζητούν τρόπους να έχουν το σπίτι τους ποιο ασφαλισμένο δηλ να μη μπορεί κάποιος διαρρήκτης να ανοίξει την κύρια πόρτα ή τα εξωτερικά κουφώματα.

Παρακάτω θα δούμε όλες τις έξυπνες θα λέγαμε πατέντες για να μπορούμε να προστατέψουμε την περιουσία μας.Θα δούμε τι λύσεις μπορούμε να έχουμε για τα παλιά μας κουφώματα  συρόμενα-ανοιγόμενα αλλά και για καινούριες σειρές ως πρόσθετη ασφάλεια του σπιτιού μας.Επίσης θα γνωρίσουμε τις κλειδαριές που χρησιμοποιούνται στις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας, όπως και στις πόρτες εισόδου με πάνελ. Τέλος θα δούμε έξυπνες λύσεις με πίρους, δαγκάνες, μεταλλικά λουκέτα κ.α.

Επιλέξτε ποιο είδος προϊόντος σας ενδιαφέρει:

Κλειδαριές ασφαλείας

κλειδαριες-ασφαλειας-για-πορτες-ασφαλειας

Κλειδαριά ασφαλείας για κάθε τύπο θωρακισμένης πόρτας με κάρτα πιστοποίησης ονομαστική με νέους  αφαλούς ασφαλείας.

Δείτε Περισσότερα

Κλειδαριές πόρτας πάνελ

κλειδαριές-για-πορτες-με-πανελ

Κλειδαριές για πόρτες με πάνελ ασφαλείας μονού,τριών ή πέντε σημείων που προσαρμόζονται τέλεια σε όλες τις κύριες πόρτες εισόδου.

Δείτε Περισσότερα

Ανοιγόμενες κλειδαριές

ανοιγόμενες-κλειδαριές-ασφαλείας

Κλειδαριές ασφαλείας και καινοτόμες λύσεις για τα ανοιγόμενα κουφώματα του σπιτιού μας ή του εργασιακού μας χώρου σε εκπληκτικές τιμές

Δείτε Περισσότερα

Συρόμενες κλειδαριές

συρόμενες-κλειδαριές-Elitesystem

Αντιδιαρρηκτικά συστήματα για τύπο συρόμενης κατασκευής όπως συρόμενα χωνευτά και επάλληλα παράθυρα σε φανταστικές τιμές.

Δείτε Περισσότερα