Κάγκελα σιδήρου για κάθε χρήση και απαίτηση για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους με δυνατότητα μοτέρ σε συγκεκριμένες κατασκευές για την διευκόλυνση σας.Για τους λάτρεις του σιδήρου αναλαμβάνουμε πάσης φύσεως εργασίες  με σκοπό την εξυπηρέτηση σας. Η  elitesystem κατασκευάζει και τοποθετεί κάγκελα μπαλκονιού και περίφραξης,αυλόπορτες, σιδεριές, καγκελόπορτες, ψευτόκασες, περιφράξεις, σκάλες,αλλά και ειδικές σιδηροκατασκευές παντός τύπου σε ασυναγώνιστες τιμές.

Επίσης σε αυτή την κατηγορία θα δούμε και κάποιες ειδικές κατασκευές που μπορούμε να πραγμτοποιήσουμε με την βοήθεια του σιδήρου. Μερικές από αυτές είναι τα μεταλλικά κρεβάτια που κατασκευαζονται σε οποιαδήποτε διάσταση επιθυμεί ο ενδιαφερόμενος,τα μεταλλικά έπιπλα όπως τραπεζάκια,καρέκλες,πάγκοι τα ράφια για αποθηκευτικούς χώρους,περιφράξεις για το προσωπικό χώρο του κατοικίδιου μας, πατάρια κατασκευή σκελετού,ράμπες βαρέως τύπου για εισοδος-εξοδος οχημάτων και πολλά άλλα.

Επιλέξτε ποιο είδος προϊόντος σας ενδιαφέρει:

Κάγκελα μπαλκονιού

κάγκελα-μπαλκονιού-Elitesystem

Κάγκελα μπαλκονιού σε κλασικά και παραδοσιακά σχέδια για τους λάτρεις της παράδοσης.Υπέροχα σχέδια και ασφάλεια για το σπίτι

Δείτε Περισσότερα

Κάγκελα περίφραξης

κάγκελα-περίφραξης

Κάγκελα σιδήρου περίφραξης για το σπίτι και το εξοχικό μας με πολλά σχέδια και εξαρτήματα για ένα τέλειο κλασικό αποτέλεσμα.

Δείτε Περισσότερα

Σκάλες σιδήρου

Σκάλες σιδήρου εξωτερικού και εσωτερικού χώρου σε πάρα πολλά σχέδια με δυνατότητα μοναδικής κατασκευής που εσείς επιθυμείτε.

Δείτε Περισσότερα

Σιδηρόπορτες εισόδου

σιδηρόπορτες-εισόδου

Πόρτες κυρίας εισόδου σιδερένιας  κατασκευής από λαμαρίνα και κάγκελο για ένα τέλειο αισθητικά αποτέλεσμα σε χαμηλές τιμές.

Δείτε Περισσότερα

Ασφάλειες παραθύρων

ασφάλειες-παραθύρων

Οι ασφάλειες παραθύρων σιδήρου τις χρησιμοποιούμε για ασφάλεια στο σπίτι μας.Κατασκευάζονται από μασίφ σίδερο σε πολλά σχέδια

Δείτε Περισσότερα

Σιδηρόπορτες γκαραζ

σιδηρόπορτες-γκαράζ

Οι πόρτες σιδήρου για γκαράζ φτιάχνονται από κάγκελο και λαμαρίνα γίνονται ανοιγόμενες και συρόμενες σε καλές τιμές.

Δείτε Περισσότερα

Σιηροκατασκευές

σιδηροκατασκευές

Με την βοήθεια των μετάλλων του σιδήρου κατασκευάζουμε μεταλλικά έπιπλα, ντουλάπες και πάγκους, προεκτάσεις μπαλκονιών

Δείτε Περισσότερα