Εσωτερικές πόρτες που ξεχωρίζουν για τον σχεδιασμό και την ποιότητα κατασκευής.Η ζεστασιά του ξύλου , αλουμίνιου , pvc σε απόλυτη αρμονία με μοντέρνα υλικά. Δημιουργούμε μεσόπορτες που ξεχωρίζουν για το φινίρισμα  αλλά και την απρόσκοπη λειτουργία τους σε βάθος χρόνου κατασκευές από αλουμίνιο , ξύλο, pvc , με ινοχ επενδύσεις σε πολλά χρώματα και σχέδια όπως παντογραφικές,κλασικές, special,laminate,laminate-inox.

Τα κουφώματα εσωτερικών χώρων είναι στην πραγματικότητα κυρίως πόρτες. Η πλειονότητα των κατασκευών είναι από ξύλο, ενώ πιο σπάνια θα δούμε από άλλο υλικό, όπως αλουμίνιο ή pvc. Στις πόρτες εσωτερικών χώρων δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στην στεγάνωση (λάστιχα στεγάνωσης) και στην ασφάλεια (κλειδαριές) αφού αυτά δεν είναι απαραίτητα. Έτσι τα λάστιχα που μπορεί να υπάρχουν στο κούφωμα εξυπηρετούν περισσότερο την αποφυγή κρούσης του φύλλου στην κάσα, ενώ οι κλειδαριές είναι απλές με ή χωρίς κλειδί και ορισμένες φορές μόνο με μαγνήτη χωρίς καθόλου κλειδαριά.

Επιλέξτε ποιο είδος πόρτας σας ενδιαφέρει:

Ανοιγόμενη μεσόπορτα

Ανοιγόμενη-Μεσόπορτα-Elitesystem

Διαθέτουμε πόρτες εσωτερικές ανοιγόμενες σε σχέδια παντογραφικά με inox  στοιχεία, τζαμωτές, laminate με δυνατότητα πολλών χρωμάτων.

Δείτε Περισσότερα

Σπαστή μεσόπορτα

σπαστες-μεσόπορτες-Elitesystem

Σπαστές πόρτες εσωτερικού χώρου που βοηθούν στην εξοικονόμηση του χώρου μας εκεί όπου οι άλλες κατασκευές δεν τοποθετούνται.

Δείτε Περισσότερα

Συρόμενη μεσόπορτα

συρόμενη-μεσόπορτα-elitesystem

Συρόμενη εσωτερική πόρτα είτε από ξύλο είτε από γυαλί πολλών χρωμάτων και σχεδίων που μας βοηθούν εξοικονομώντας πολύτιμο χώρο.

Δείτε Περισσότερα

Ακορντεόν μεσόπορτα

ακκορντεόν-μεσόπορτα-Elitesystem

Πόρτα εσωτερικού χώρου ακορντεόν σε εκπληκτικά σχέδια με τρομερό design.Κατασκευάζονται από pvc γυαλί,ξύλο αλλά και αλουμίνιο.

Δείτε Περισσότερα