Γκαραζόπορτες και ρολά βαρέως τύπου από αλουμίνιο – pvc πολυουρεθάνης με κίνηση ιμάντα, μανιβέλας, με μοτέρ, με αυτόματη ανίχνευση εμποδίου, ρολά που αντιδρούν μόνα τους στις καιρικές συνθήκες με χειριστήρια και πολλούς προγραμματισμούς. Mε το πάτημα ενός κουμπιού εγκατεστημένο στον τοίχο ή με τηλεχειριστήριο από απόσταση ανεβάζουμε και κατεβάζουμε ένα  ή περισσότερα ρολλά προσφέροντας πρακτικότητα από άνεση και ασφάλεια.Ρολλά 999 europa για περισσότερο φως το καλοκαίρι αλλά και κορυφαία ασφάλεια.

Η επιπλέον χρήση μοτέρ με μανιβέλα είναι ιδανικό για γκαραζόπορτες, και εξυπηρετεί στην περίπτωση διακοπή ρεύματος. Τα μοτέρ που χρησιμοποιούμε στα ρολλά μας είναι αξιόπιστα και διατίθενται με γραπτή 5ετή   εγγύηση. Καλύπτουν κάθε επιθυμία όπως απλά μοτέρ , μοτέρ με αντίληψη εμποδίου, ασύρματα και ενσύρματα που προστατεύουν το ρολλό. Υπάρχει δυνατότητα ομαδοποίησης των μοτέρ να ρυθμιστούν να ανεβοκατεβαίνουν όλα μαζί ή το κάθε ένα ξεχωριστά.Είναι εύκολα στην χρήση και φτάνουν στον πελάτη έτοιμα για χρήση αφού είναι ρυθμισμένα από εμάς.Ρολά συνθετικά pvc σε εκπληκτικές τιμές.

Επιλέξτε ποιο είδος προϊόντος σας ενδιαφέρει:

Europa Αλουμινίου

Γκαραζόπορτες και ρολά-europa

Γκαραζόπορτες και ρολά europa αλουμινίου με κίνηση μανιβέλας ιμάντα και μοτέρ ηλεκτρικό. Ρολά europa 990,999 για ασφάλεια.

Δείτε Περισσότερα

Elitesystem Αλουμινίου

Ρολά-αλουμινίου-Elitesystem

Ρολά αλουμινίου Elitesystem με κουτιά θερμοδιακοπής και απλά με φιλαράκια μέγιστης ασφαλείας για προστασία της κατοικίας σας

Δείτε Περισσότερα

Elitesystem PVC

Ρολά-pvc-της-Elitesystem

Ρολά pvc της Elitesystem φτηνά καλής ποιότητας για ασφάλεια και ηλιοπροστασία του σπιτιού σας σε εκπληκτικές προσφορές

Δείτε Περισσότερα